Trading žitarica i uljarica

Trading žitarica i uljarica

Konstantnim ulaganjem u tvrtku i prepoznavanjem potreba vanjskog tržišta Invest Sedlić danas izvozi najvećim tvrtkama u poljoprivrednoj industriji.

Trading žitarica i uljarica vršimo vlastitom flotom kamiona, što nam pruža uvjete za brze reakcije i zadovoljenje potreba procesne industrije.

Također vršimo isporuke preko jadranskih i dunavskih luka u regiji.

Kontinuirano praćenje tržišta i svjetskih burzi omogućuje nam da brzo reagiramo na promjene i nudimo najbolje cijene proizvođačima i krajnjim potrošačima.

Stalnim ulaganjem u modernizaciju želimo svojim kupcima i poslovnim partnerima pružiti što kvalitetnije proizvode. Proizvodi se plasiraju putem vlastitog odjela veleprodaje i veoma razgranate mreže poslovnih partnera te iza tvrtke stoji višegodišnji kontinuirani rast proizvodnje i prodaje, i što je najvažnije, povjerenje i zadovoljstvo kupaca i partnera.

Galerija slika:

 

Poveznice:

 
  Trading žitarica

Misija

Biti stabilna i renomirana tvrtka poznata po odgovornom poslovanju i stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, zaposlenike i vlasnike

 

Vizija

Daljnjim ulaganjima u znanje i infrastrukturu razvijati već postojeće poslovne procese te postati vodeća tvrtka regije u industriji poljoprivrednih proizvoda i usluga

 

Vrijednosti

Integritet, Povjerenje, Kvaliteta

250
 
milijuna kuna
godišnjeg prometa
100
 
tisuća tona godišnje
otkupljene robe